Intake

Bij het eerste bezoek zal er een korte anamnese (voorgeschiedenis) afgenomen worden i.v.m. eventuele klachten. Maar dit is ook meteen ter kennismaking tussen cliënt en masseur. Aan de hand hiervan stellen we vast of en welk behandelplan wordt opgesteld.

Hierin leggen we vast hoe vaak, wanneer en wat er precies gaat gebeuren, zodat er voor beide kanten een duidelijk beeld is. Na de eerste behandeling zal er een evaluatie plaats vinden. Bij de opvolgende afspraken zal telkens ook voor en na de behandelingen snel en kort geëvalueerd worden, zodat ook u een duidelijk beeld krijgt van de vorderingen door de massage.

Afspraak maken


Particulier

Hieronder ziet u al onze diensten. Per dienst kunt u lezen wat u van de behandeling kunt verwachten, hoe lang de dienst duurt en de prijs. U kunt eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt door op de “Maak afspraak” knop te klikken.

Particulieren behandelingen


Contra-indicatie

Soms blijkt uit de intake dat er sprake is van een contra-indicatie (reden om niet te behandelen). Het is mogelijk dat ik u dan eerst doorverwijs naar uw arts of fysiotherapeut. Als u al onder behandeling van een arts, therapeut of specialist bent, dan kan ik u vragen met hem/haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast kan worden of aangepast dient te worden. Uw gegevens zullen, zonder uw toestemming, niet worden verstrekt aan derden.