Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage gebaseerd op Japanse drukpuntmassage (Shiatsu) en vooral ontwikkeld ter preventie van veel voorkomende klachten op de werkvloer. Door een stijgende werkdruk, ons hoge leeftempo, langdurig werken in dezelfde houding of het maken van veel repeterende bewegingen hebben steeds meer mensen last van toenemende spanningen.

Hierdoor krijgt men last van pijn aan spieren en gewrichten, vermoeidheid, hoofdpijn en stress, die kunnen lijden tot, slapeloosheid, RSI of in het ergste geval een burn-out. Deze massage is naast preventie dus ook geschikt om bestaande klachten aan te pakken.

Voordelen

Door het behandelen van specifieke drukpunten die zich in het lichaam bevinden, kan geblokkeerde energie weer vrij doorstromen. Door het stimuleren van de doorbloeding kunnen afvalstoffen eerder worden afgevoerd, waardoor zuurstof en voedingsstoffen sneller door spieren en hersenen worden opgenomen. Het stimuleren van het lymfestelsel zorgt ervoor dat de lichamelijke weerstand verhoogd wordt.

De behandeling kan zowel thuis als op de werkplek gegeven worden, omdat er gebruik wordt gemaakt van een verplaatsbare ergonomische stoel en de massage door de kleding heen wordt gegeven. Gedurende 15 à 20 minuten krijgt u een effectieve, ontspannende en activerende massage van hoofd, nek, rug, heupen, schouders, armen, en handen. Ideaal als u weinig tijd heeft en toch even een oppepper kunt gebruiken.De effecten van de stoelmassage zijn al direct merkbaar. Na een behandeling voelt u zich weer fit, verkwikt en helder van geest. Naast stoelmassage aan huis, verzorg ik ook stoelmassages bij bedrijven, beurzen en evenementen

Uitzondering:

Vrouwen die zwanger zijn of dit willen worden mogen deze stoelmassage niet ondergaan! Een alternatief is de specialisatie stoelmassage.

Effecten

  • Doorstroming van de bloedcirculatie
  • Afvoer van afvalstoffen
  • Herstel van spierweefsel
  • Soepelheid van spieren en gewrichten
  • Prikkeling van het zenuwstelsel
  • Doorstroom van energie
  • Verbeteren van het concentratievermogen
  • Bewustwording van eigen werkhouding
  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning en vitalisering

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een regelmatige behandeling. Bijvoorbeeld: 1 x per week / 1 x per 2 weken.

Interesse?